Broj telefona
+381 (0) 63 7036004
+381 (0) 24 556680
Adresa
Miloša Obilića 52
Subotica 24000, Srbija

O-nama

Ztr „Stirol” je firma, koja se bavi preciznim sečenjem striropora. Kao korisnici i obrađivači ovog sve popularnijeg materijala trudimo se da zadovoljimo sve potrebe ovog specijalnog segmenta tržišta. U našoj ponudi se nalazi stiropor za najrazličitije vrste ambalaže, koji sečemo po meri i dizajniramo za Vaš proizvod.

Profesionalni stav i preciznost u radu su doprineli tome da za relativno kratko vreme našeg postojanja postanemo poznati na tržištu.

Brzi smo i fleksibilni, poštujemo termine i rokove isporuke, i bez obzira na obim porudžbine strogo vodimo računa o tome da zadržimo zahtevani nivo kvaliteta. 

 

Ono na šta smo naročito ponosni je to da smo uspeli da ostvarimo uspešnu poslovnu saradnju sa raznim poznatim i manje poznatim kompanijama čiji su proizvodi upakovani u naše ambalaže  uvek bezbedno stizali do raznih destinacija u Srbiji i inostranstvu (Slovenija, Grčka, Rusija i teritorije bivše Jugoslavije). 

 

Zahvaljujući profesionalizmu i perfektnom radu krug naših zadovoljnih kupaca se od trenutka osnivanja naše firme pa do danas konstantno povećava i proširuje.

 

Galerija

Kontaktirajte nas