Telefonszám
+381 (0) 63 7036004
+381 (0) 24 556680
Cím
Miloša Obilića 52
Subotica 24000, Srbija

Rólunk

Cégünk hungarocellből készült elemek precíz méretre szabásával foglalkozik. Mint felhasználói és megmunkálói ennek az anyagnak, törekszünk arra, hogy eleget tegyünk az össz szükségletnek melyek erről a piaci szegmensről érkeznek. Kínálatunkban megtalálhatók a legkülönfélébb csomagolások és dekorációs formák, melyeket méretre vágunk és megtervezünk az Önök igényei szerint.

Professzionális hozzáállásunk és precizitásunk hozzájárultak ahhoz, hogy rövid időn belül ismertek legyünk a piacon.

Gyorsak és rugalmasak vagyunk, tiszteletben tartjuk a határidőket és a kézbesítési időpontokat. A megrendelés típusától függően a lehető legnagyobb mértékben figyelünk arra, hogy az átadott termék mindig a kért minőséget biztosítsa.

Kifejezetten büszkék vagyunk számos sikeres üzleti megállapodásunkra, melyet sok ismert és kevésbé ismert céggel kötöttünk, de legfőképpen arra, hogy csomagolásainknak köszönhetően, termékeik mindig biztonságosan eljutottak Szerbia számos területére és külföldre is (Szlovénia, Görögország, Oroszország, néhai Jugoszlávia területei).

 

A professzionalizmus és a tökéletes munka meghozta eredményét, mert a cég megalakulásátol mindmáig, az elégedett klienseink száma folyamatosan növekszik és bővül, aminek nagyon örülünk.


 

Írjon nekünk