Telefonszám
+381 (0) 63 7036004
+381 (0) 24 556680
Cím
Miloša Obilića 52
Subotica 24000, Srbija

A legjobb színben mutassák meg magukat

Az egyetlen módja, hogy meggyőzzék a vásárlókat, hogy az Önök termékét vagy szolgáltatását vegyék meg, a megfelelő marketing. A marketing kihasználására nagyon sok lehetőség van, a legegyszerűbbtől a legbonyolultabbig, a legolcsóbbtól a legdrágábbig. A siker kulcsa, hogy megtalálják a legideálisabbat az Önök munkájához.

 

Hogy mindenki lássa Önöket
Öltöztesse át üzlethelyiségét kivül és belül.
Hogy felismerjék Önöket
Az Ön vállalkozása az Ön személyazonossága
Hogy megkülönböztessék Önöket
A 3D-s betűk egyedülállóvá teszik az Ön üzlethelyiségét.

A hungarocell méretre vágása

Háromdimenziós alakzatok készítése, melyek használhatók különféle csomagolásokként, formák melyek alkalmasak szigetelésre valamint műanyag betűk készítése korlátlan nagyságokban.
Köszönhetően a rendkívül könnyű anyagnak, a felszerelése lehetővé válik minden felületen, még az üvegen is.
Hasonlóan a klasszikus gipszből készült díszekhez, színezhetők akrill, diszperziós és víz bázisú festékekkel.
Olcsó beszerzési árának köszönhetően lehetővé teszi az alacsony kiadások fenntartását még nagy beruházások esetén is.

Reklámok és 3D-s betűk hungarocellből

Annak ellenére, hogy a hungarocell világa számunkra még mindig tele van meglepetésekkel, igyekszünk haladni a korral és mindig követni az újdonságokat. Korszerű gépek segítségével ma már reklámok és 3D-s betűk készítésével is foglalkozunk, melyek megtalálták jelentős szerepüket a marketing területén mégpedig kül- és belterek díszítésénél, valamint esküvők, szülinapi zsúrok és céges rendezvények díszítésénél is. Felrakhatók falra, a tárgyalóban is elférnek, de szabadtéri díszítőelemként is kiválóan megállják a helyüket. Önöknek csak ki kell gondolniuk a formát és a nagyságot, a többit pedig mi elintézzük.

Amennyibben további kérdéseik vannak keressenek fel minket a következő telefonszámon 063 70 36 004 vagy e-mail címen: stirol.su@gmail.com

Kik vagyunk mi?

Cégünk hungarocellből készült elemek precíz méretre szabásával foglalkozik 2012-es megalakulásától kezdve. Kínálatunkban megtalálhatóak a legkülönfélébb hungarocellből készült csomagolások. Kínálatunk folyamatosan bővül, így ma már dekoratív elemek kidolgozásával is foglalkozunk, melyek tökéletes díszítőelemei lehetnek egy esküvőnek, szülinapi zsúrnak és sok más ünnepségnek is.

Továbbá foglalkozunk még feliratok, betűk és hungarocell torták készítésével is. Még ha fiatal cégről is van szó, professzionális hozzáállásunkkal rövid idő alatt sikerült elérnünk, hogy ügyfeleink nagyon elégedettek legyenek munkáinkkal. Tiszteletben tartva az átadási határidőket, törekszünk minden ügyfelünk igényének megfelelni és nem engedjük, hogy a mennyiség a minőség rovására menjen a közös munka során.

Bátran állítjuk, hogy a hungarocell egy nagyon hálás anyag, amellyel egy kis kreativitást bevetve ujjá lehet varázsolni a lakást vagy az irodát.

A hungarocell előnyei a többi anyaggal szemben:

  • Kiváló ellenálló képességének köszönhetően védi az Ön termékét a sérülésektől
  • Az egyik legjobb hő- és vízszigetelő anyag
  • Légies súlyának köszönhetően olcsó és minőségi csomagolást biztosít
  • A legolcsóbb és legmegbízhatóbb csomagolást nyújtja Önnek a piacon

Termékek

Írjon nekünk