Broj telefona
+381 (0) 63 7036004
+381 (0) 24 556680
Adresa
Miloša Obilića 52
Subotica 24000, Srbija

Opšte uslove korišćenja

Uslovi kupovine i korišćenja web shopa

Uslovi kupovine

Opšti uslovi

1.Da bismo Vas što bolje informisali o naručivanju robe preko našeg sajta, i u cilju Vašeg lakšeg snalaženja na našem sajtu kreirali smo ove Uslove kupovine i korišćenja web shopa. Potrebno je da označite da ste saglasni i upoznati sa ovim Uslovima kupovine i obaveštenjima koja se u njemu nalaze.

2. Nakon prijema Vaše narudžbe putem sajta, radnik našeg call centra će Vas kontaktirati, kako bi izvršio i telefonsku potvrdu. Takođe, na e-mail koji ste nam poslali prilikom narudžbe, dobićete potvrdu Vaše narudžbe sa traženim artiklima i cenama.

3. Nakon potvrde narudžbe od strane kupca, narudžba je neopoziva.

4. Kupac može naručiti i platiti robu i destinirati je na neko treće lice, pri čemu Prodavac ne snosi odgovornost za eventualno neprihvatanje poklona od strane trećeg lica. U slučaju iz prethodnog stava, roba će biti vraćena u polazišno mesto, a Kupac će snositi troškove povrata robe.

5. Isporuka artikala se vrši po uplati na tekući račun ili otkupninom kod kurirske službe u roku od 3 do 5 radnih dana.

 

Privatnost podataka i zaštita prava potrošača

U ime preduzeća ZTR STIROL SUBOTICA obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni preduzeća ZTR STIROL SUBOTICA  (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

 

Načini plaćanja

1. Plaćanje preko računa prilikom internet kupovine
Svoju narudžbu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Narudžbenicu sa uputstvima za uplatu izabranih proizvoda dobićete na e-mail koji ste uneli sa cenama i količinama. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).

2. Plaćanje pouzećem (plaćanje prilikom isporuke robe)
Kod plaćanja pouzećem naručenu robu plaćate prilikom isporuke.
Ukoliko isporuku vrši kurirska služba moguće je plaćanje u gotovini. 

 

Dostava robe

1. Za sve isporuke u vrednosti preko 6000 din, dostava na teritoriji Srbije je besplatna.

2. Za naručenu robu čija je ukupna vrednost manja od 6000 din, troškovi isporuke naznačeni su pri formiranju narudžbine proizvoda i u samoj narudžbenici.

3. Pošiljke kupljene na našoj web prodavnici isporučuju se kurirskom službom u skladu sa njihovim radnim vremenom.

4. Obaveza kupca je da pre prihvatanja robe od kurirske službe proveri eventualna fizička oštećenja vidljiva na pakovanju u kojem je roba stigla.

5. Ukoliko Vam je pošiljka stigla oštećena, neophodno je da u roku od 24 sata kontaktirate kurirsku službu koja je isporučila paket, kako bi napravili zapisnik.

6. Ograničenja isporuke robe: Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Srbije nije moguća.

 

Povrat robe i novca

Povraćaj robe se koristi isključivo u slučaju reklamacije. Ukoliko kupac vraća artikal koji je dobio putem kurirske službe, zakonski rok je 14 dana od prijema robe od kurira. U tom roku kupac ima obavezu da o tome obavesti trgovca u pismenom format (uz račun) na email stirol.su@gmail.com i vraća kupljenu robu na adresu:

ZTR STIROL SUBOTICA

MILOŠA BILIĆA 52

24000 SUBOTICA

 

Po prijemu ovako poslate robe ZTR STIROL će utvrditi stanje i ispravnost artikla. Nakon utvrđivanja da je roba vraćena u istom stanju kako je i poslata tj. prodata (neoštećena i ispravna i roba i ambalaža), vrši se povrat novca kupcu ili zamena uz doplatu za neki drugi artikal.

Hvala na poverenju !!!

Kontaktirajte nas